Bitcoin legaliseren en de IRS afschaffen – Voormalig presidentskandidaat voor de VS

Voormalig presidentskandidaat Ron Paul, adviseert de regering om Bitcoin te legaliseren.
Sommige staten hebben strenge crypto regels die de activiteiten van de industrie bewaken…
Ron Paul, voormalig presidentskandidaat, heeft de regering opgeroepen om Bitcoin Loophole te legaliseren. Volgens hem is de beste manier om met cryptocurencies als Bitcoin om te gaan, het legaliseren ervan.

Het voormalige congreslid uit Texas verklaarde verder dat Bitcoin hem interesseert omdat de crypto-activiteit niet een creatie van de regering was. Hij legde deze verklaring af op de podcast van Stephan Livera, waar hij ook toevoegde dat de regering de crypto-activa echter nauwlettend in de gaten hield.

GerelateerdePosts
SEC-goedkeuring: bedrijf wil 500 miljoen dollar investeren in Bitcoins
Digitale Euro: Duitsland roept op tot versnelde actie
De Russische premier stelt voor om crypto te belasten…
Coinbase CEO vreest dat de gekletste regel van de crypto portemonnee de Amerikaanse crypto-economie kan beïnvloeden.

Paulus merkte op dat de regering de mensen de vrijheid moet geven om hun keuzes te maken. En om dat te doen, zou het goed zijn als ze Bitcoin zouden legaliseren.

De libertair zei ook dat hij niet geloofde in de Internal Revenue Service (IRS). Daarom zou Bitcoin niet belast moeten worden. Deze opvatting van hem is niet geheel verrassend, aangezien libertariërs over het algemeen tegen belastingen zijn.

Paul gebruikte goud als een voorbeeld van overheidsdalliance om zijn punten naar huis te drukken. De overheid legaliseerde het bezit van goud pas in 1975. Zijn huidige oproep om Bitcoin te legaliseren is om een soortgelijke situatie als toen te voorkomen.

Libertariërs vinden dat mensen overal keuzevrijheid over moeten hebben. Dat geldt ook voor het soort financieel systeem en de monetaire valuta’s die in dergelijke systemen worden gebruikt.

De Verenigde Staten moeten Bitcoin nog legaliseren

De regering van de Verenigde Staten moet Bitcoin landelijk nog legaliseren.

Verschillende staten in het land hebben strenge regels die de werking van cryptocentrische valuta bewaken. New York, bijvoorbeeld, is een voorbeeld van zo’n staat met strenge crypto-regels.

In sommige andere staten is er weinig tot geen regelgeving die het gebruik van cryptocurrency bewaakt.

De spelers in de crypto-industrie kunnen echter wel verwachten dat er meer regelgeving in de Amerikaanse crypto-markt komt. De Securities and Exchange Commission (SEC) heeft op verschillende momenten andere regelgeving uitgebracht om de werking van de industrie te bewaken.