BITCOIN MALER TO BEARISH SIGNALER SOM PRIS INNEHOLDER $ 13K; HVA BLIR DET NESTE?

Bitcoin ser ut til å møte en periode med utsalg, da det daglige diagrammet avslører tilstedeværelsen av to historisk nøyaktige bearish indikatorer.

Den første av disse signalene er TD9 sekvensiell, en kombinasjon av ni påfølgende lysformasjoner i en bestemt retning, etterfulgt av en reversering. Når det gjelder lekmann, betyr TD9 et vendepunkt i forspenningen til en eiendel eller en indeks; det er populært blant aksjehandlere.

I mellomtiden er Doji det andre signalet som forutsier en nedgang i Bitcoin-markedet. Det gjenspeiler en lysestake hvis åpnings- og lukkingsraten er nesten akkurat den samme. Handelsmenn behandler Doji som en indikator for reversering av trenden.

DOBBELTOPPELIG OPPSETT

Bitcoin var i en sterk oppadgående trend før den bekreftet TD9 Sekvensiell og Doji-indikatorene på sitt daglige diagram. Kryptovalutaen samlet seg med nesten 35 prosent da den brøt over avgjørende motstandsnivåer, den siste var $ 13.000. Ikke desto mindre antyder de nevnte indikatorene at rallyet er sprudlende.

En pseudonym analytiker veide:

“En TD sekvensiell grønn“ 9 ”(ennå ufullkommen) på en daglig tidsramme og et klassisk Doji-lys samtidig. I de fleste tilfeller følges det av en prisnedgang. ”

Følelsen krøllet andre steder da flere handelsmenn talte for en bearish reversering. Daytrader Nico, for eksempel, twitret denne tirsdag om TD9-sekvensindikatorene fra den nylige historien, og bekreftet hvordan hver enkelt av dem fulgte en fullstendig reversering fra sine tidligere trender.

“Strukturen [er] lik midten av oktober, hvor den vil variere litt mer rundt 13 000 (gul trendlinje skal holde). Etter det forventer jeg fortsettelse til oppsiden (~ 14k). En veke inn i det røde området er også noe som kan skje på grunn av amerikanske valg fremover. ”

Globale analytikere har advart om usikkerheten foran det amerikanske presidentvalget 3. november. Det er på grunn av en lang forsinket finanspolitisk hjelpepakke fra den amerikanske kongressen, som husets høyttaler Nanci Pelosi og statssekretær Steven Mnuchin mener, ikke vil bli avsluttet. før valgdagen.

Fravær av dollarlikviditet forventer å drive investorer inn i sikkerheten til kontanter og kontantbaserte instrumenter. Det kan igjen skade eiendeler som Bitcoin som hittil har støttet seg sterkt mot den første coronavirus-stimuleringspakken på rundt $ 3 billioner, kunngjort i april 2020.

BITCOIN: $ 12,5 000 og tilbakebetalt

Analytikere forventer at den neste nedturen vil bli svakere, gitt de langsiktige grunnleggende forhold som ledes av utsiktene til neste stimulansepakke, samt Federal Reserves eksisterende ekspansive politikk, som inkluderer ultra-lave renter og uendelige obligasjonskjøpsprogrammer.

„Jo sterkere den stigende trenden er, jo svakere er tilbaketrekningen fra den ‚9‘ ‚, sa den pseudonyme analytikeren.

BTC / USD handlet til $ 13,135 i skrivende stund. Analytikeren forventer at den vil falle til $ 12.500 i neste etappe nedover, etterfulgt av en rebound mot $ 14.000.